Hvad skal jeg pakke? 3 gode tips til håndbagagen

Skal du ud at rejse med fly, er det altid en god ide at have styr på, hvad du kommer i din indtjekkede kuffert, og hvad du tager med i håndbagagen. Der er nemlig regler for, hvad du må medbringe i håndbagagen, og der er ting, der er en fordel at have med dig.

Her får du 3 gode tips til at pakke din håndbagage til næste ferie.

1. Husk toiletsager i poser

Der er krav om, at du ikke må medbringe væsker på over 50 ml i din håndbagage. Og oveni det skal alle væsker være forsvarligt pakket i lukkede poser. Derfor kan du i forvejen gennemgå de toiletsager, du vil have i håndbagagen, og pakke dem ned i ziplock-poser i tasken. Det sparer dig både tid i security, når du skal have væsker, elektronik og andet op af tasken, og du har et overblik over, hvad du reelt set har med, når du sidder i flyet og skal finde det hele.

2. Hav et ekstra sæt tøj med

Det sker indimellem, at kufferterne bliver væk undervejs i transporten. Derfor kan du pakke et ekstra sæt tøj i din håndbagage, så du har skiftetøj med, hvis din kuffert ikke når frem samtidigt med dig.

Du behøver ikke tage en stor overtrøje mere eller et ekstra par jeans med, for du kan nøjes med at pakke ekstra undertøj, et par gode bambus strømper og en skiftetrøje. På den måde har du mulighed for at få rent tøj på, hvis du skal vente på din bagage, og du skal ikke ud at købe nyt, hvis din bagage bliver forsinket.

3. Vigtige dokumenter

Der er mange vigtige dokumenter, du skal have med, når du tager ud at rejse. Derfor er det også en god ide, at du sørger for at pakke de vigtigste papirer ned i håndbagagen.

Du kan bruge en særlig mappe eller en indbygget lomme i din håndbagage, så du altid nemt kan finde pas, informationer om rejsen og overnatning, hvis det bliver nødvendigt. Det er nemlig ikke til megen hjælp, hvis alle dine vigtige papirer ligger i din kuffert, som du ikke kan komme til, før du lander igen.