Når det sidste farvel ikke skal blive en økonomisk byrde

Vi kommer alle til at opleve det. En person, der har stået os nær, er gået bort, og vi starter derfor en proces, hvor vi skal bearbejde sorgen og tage os af os selv og hinanden. Som nær pårørende til den afdøde kan du dog også opleve, at det er dig, der står med det efterfølgende ansvar for at få arrangeret det sidste farvel – noget, der kan virke som en meget tung byrde midt i alt det triste.

For hvor skal du starte, og hvor skal du slutte? Og hvordan sikrer du, at du får taget afsked på den bedst tænkelige måde?

De mange vigtige valg

Der er mange spørgsmål, der melder sig, når man står overfor en bisættelse eller en begravelse. Alt skal være værdigt og i ånden på den afdøde, og derfor hviler der et meget stort ansvar på den eller de personer, som står for at arrangere det hele.

Og det kan blot komme til at synes endnu mere tungt, når prisen for det hele præsenteres. Det er nemlig langt fra billigt med en begravelse, og for flere kan det være en større økonomisk problematik – for hvor skal de penge komme fra?

Find en billig bedemand online

Der findes heldigvis bedemænd, der har gjort op med de dyre priser. Priserne er ofte høje grundet underleverandører, mellemled og dyre fysiske butikker, som der skal holdes i gang.

Hvis du i stedet vælger at tage et kig indenfor på en online side som for eksempel billigbegravelser.dk, vil du opleve bedemænd, der gør det muligt for dig at finde store besparelser på din begravelse.

Det skyldes blandt andet, at både butik og underleverandør er skåret fra – alt bliver håndteret på egen hånd. Og det er heri stoltheden i faget også hviler. Derfor er det din sikkerhed for at møde ekspertise.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *