Livsændringer er lig med forsikringsændringer

love

Vores liv ændrer sig hele tiden. Det er et faktum. Lige meget hvad vi gør, vil flere store ting ske for os i løbet af livet. Det kan være alt fra fødsler, dødsfald, bryllupper og skilsmisser. Alle disse er omvæltninger for os, og tvinger os til at ændre i vores liv.

Som om det ikke var nok, kan det også samtidig være nødvendigt at se en ekstra gang på vores forsikringer. Det kan nemlig være de ikke kan følge med vores nye liv, eller at vi er overforsikret helt uden grund.

Kig dig omkring efter nye forsikringer

Og hvorfor kan det så være nødvendigt at gennemgå forsikringerne? Det kan det, hvis du går fra at bo alene til at bo sammen med nogen – eller omvendt. Her tænker vi primært på din indboforsikring. Flytter du sammen med nogen, kan I nemlig deles om den.

Flytter du derimod fra nogen, kan det være en god idé at kigge forsikringssummen efter. For deler I indboet mellem jer, har du måske pludselig kun halvt så meget, der skal forsikres, og på den måde kan du få det billigere.

Et godt fif herfra, er et slå et smut forbi sider som forsikringsportalen. Her kan du få tre gratis tilbud på forsikringer, så du kan finde ud af, om der måske findes et bedre forsikringsselskab for dig. Det er også en god måde at forhandle med dit nuværende selskab, hvis du synes de er blevet lige lovlig dyre.

Service og kemi

En vigtig faktor for dit forsikringsselskab er, om servicen og kemien er i orden. Håbet med alle forsikringsselskaber er, at du aldrig får brug for at være i kontakt med dem. Men hvis du gør, skal du både føle dig hørt og tryg.

Derfor er det tilladt at spidse ører allerede ved første samtale med forsikringsselskabet. Eller se på, hvor gode informationer de sender dig, udover din forsikringspolice. Du skal hverken føle dig talt ned til, eller talt over hovedet på, og det er ok at sige fra.

Alle forsikringsselskaber lever trods alt af deres kunder, så kundeservice bør være deres førsteprioritet, og ellers er der heldigvis en konkurrent at vælge.