Byg dit nye lavenergi sommerhus i træ

Først og fremmest, så skal et sommerhus emme af varme og hygge samt give en mulighed for, at du kan læne dig tilbage og nyde dagene væk fra stress og jag. Samtidig gør det ikke noget, hvis dit sommerhus ikke sluger alle dine udgifter til opvarmning eller elektricitet, hvad end der er tale om sommer eller vintermånederne. Når du skal bygge et nyt sommerhus på den helt rette grund, så bør du overveje en energieffektiv bebyggelse. Det er bæredygtigt og helt rigtigt hvis du ønsker at tage hensyn til miljøet, hvis du vælger en løsning af lavenergihus træ. Endnu bedre hvis der er tale om et nul energi hus, hvor ingen energi til forbruget tages udefra, men produceres selv i forhold til det rette valg af varmeeffektive materialer og solceller på taget. 

Et lav energi sommerhus er den gode investering 

Et lav energi sommerhus er en god investering på den lange bane. Her investerer du dine penge i bæredygtige materialer, der giver den helt rette isolation til at holde på varmen når det bliver koldt udendørs. Her er træ den helt rette løsning. Sammen med solceller på taget, elvarme og den rette ventilation, behøver du slet ikke at skulle betale for varme udefra. At tænke på tætheden, materialerne og isoleringen betyder ikke, at udseendet at det klassiske sommerhus kommer til at variere fra naboerne, medmindre du selvfølgelig ønsker at kreere noget unikt og eksklusivt. 

Skab dine egne rammer, præcis som du ønsker det 

Der er mulighed for at skabe præcis de rammer som du ønsker til dit fritidshus. Her kan du i langt de fleste tilfælde være med til at konstruere dit eget nybyggeri og være medbestemmende til det færdige udtryk. Ved at tage en dialog med dygtige arkitekter, kan i sammen skabe det sted der for dig er helt rigtigt. Hvor du kan trække dig tilbage fra hverdagen og nyde et par dage væk fra hverdagen uroligheder. Skal dit eget tilflugtssted, hvor du bestemmer hvad der i omgivelserne gør dig glad og afslappet.