Find catering tæt på dig

Kunne du godt tænke dig at bestille mad fra et cateringfirma til din næste fest? Måske du allerede har prøvet en enkelt gang at holde noget stort hjemme, hvor du selv stod for maden. Det kan være lækkert, og tingene bliver naturligvis fuldstændig som du ønsker det – men det har med al sandsynlighed også betydet, at du har stået i køkkenet hele dagen, og det gør det måske lidt svært at nyde festen ordentligt.

LeMenu har leverandører i det meste af landet, så du kan få mad fra et cateringfirma leveret fra dit nærområde. På den måde kan du få lækker mad til festen, uden du selv skal gøre ret meget – enten kan det være fuldstændig klar til servering, eller det kan være, du blot skal varme nogle enkelte ting, så de er klar til at blive sat på bordet. Læs mere her og se, om ikke der er noget, der giver mening for dig.

Mad til enhver begivenhed

Står du med overvejelserne om, hvorvidt du faktisk skal bestille mad udefra eller ej? Mad udefra kan bruges til enhver begivenhed – uanset om det er bryllupsfesten eller en fødselsdag, der skal fejres. I har formentlig nogle ønsker til, hvad der skal være, og det kan både være som kuverter eller buffet, hvor gæsterne har lidt større frihed til at bestemme, hvad de gerne vil have at spise på dagen.

Det er desuden vigtigt, at I får muligheden for at få indflydelse på valget af retter og kunne ændre til og fra, hvis der for eksempel er allergier eller præferencer blandt jeres gæster, man skal tage hensyn til. LeMenu kan naturligvis også sørge for, at der for eksempel er vegetariske alternativer til retterne, så I altid er godt dækket ind. I kan altid tage et kig og se, om ikke der er noget, I kunne tænke jer at servere til festen.