Stilrent badeværelse med god belysning

Er du træt af aldrig rigtigt at kunne se dit eget ansigt tydeligt i spejlet på badeværelset om morgenen? Dårlig belysning er irriterende, og på trods af gode spots og et stort vindue er det bare ikke sikkert, du føler, du har god nok belysning omkring din håndvask på badeværelse. Det findes der heldigvis gode råd for – som for eksempel et spejl med indbygget lys. Det kan vise sig at være en rigtig god løsning.

Der findes mange forskellige spejle med indbygget lys, men fælles er, at det i hvert fald er slut med at føle, man ikke kan se noget, når man er ved at lægge makeup eller ordne håret om morgenen. Der er forskel på, hvordan lyset sidder i spejlene – nogle har paneler med lys i siderne, andre har det som en ramme omkring spejlet – og andre igen har lyset installeret på bagsiden, så det giver et skær omkring spejlet.

Med eller uden ramme?

Du har garanteret helt klare idéer om, hvordan dit badeværelse skal indrettes. De fleste vælger et spejl uden ramme på badeværelset – det er let og praktisk, og så optager det ikke specielt meget plads. Men har du nogensinde overvejet at vælge et spejl, der faktisk har en ramme, akkurat som du formentlig ville gør det i dit soveværelse? Det kan være med til at give dit badeværelse en helt anden karakter – og selv et spejl med indbygget lys kan også fås med ramme.

Det kan sagtens tænkes, at der er brug for at få lavet et spejl med specialmål. De fleste vil gerne, at spejlet er størst muligt og giver god mulighed for at se ordentligt, men badeværelser varierer fra bolig til bolig, og det er langt fra sikkert, du lige finder et spejl, der passer fuldstændig perfekt i dimensionerne – og så er det, et specialopmålt spejl kan komme på tale.