Mælk og frugt leveret til døren

Har I frugtordning eller kaffeordning i virksomheden? I mange køkkener i personalestuerne rundt omkring gælder det, at den der tømmer mælken til kaffen, også er den, der må købe en ny. Men nogle gange betyder det bare, at man ender med man møder ind til et køleskab med mælk, der enten er udløbet eller helt mangler. Hvis I gerne vil finde på en fælles løsning, kan I få det leveret i den mængde, I har behov for. Det kan I læse meget mere om her: mælk til kaffen, kaffemælk og havredrik – levering af mælk til virksomheder.

Hvis I gerne vil gøre det nemt for jer selv, kan I få leveret det i forbindelse med en frugtordning. Dem findes der flere forskellige typer af, som I blandt andet kan læse om her: Frugt til virksomheder og frugt erhverv. Det gælder, uanset om I er en stor virksomhed, der skal have en pæn leverance, eller om I blot har enkelte medarbejdere, I gerne vil stille frugt eller lignende snacks til rådighed for.

Gør det til reklame for jer selv

Vil I gerne kunne bruge simple værktøjer til marketing? Så kan I jo få leveret almindeligt kildevand, der står tilgængeligt for kunder og partnere, der måske kommer forbi. Det er en simpel løsning, der ikke koster jer specielt mange penge – men sørger I så for i tillæg at få trykt jeres logo og kontaktoplysninger på flasken, er det pludselig en mulighed for at få jeres brand ud i verden.

Måske noget af det, der har afholdt jer fra at investere i en frugtordning, har været, at I gerne vil holde en grøn og økologisk profil. Det er der heldigvis ikke noget, der bremser jer i – frugtordningen kan fås, hvor alt frugt og mælk, der leveres, er økologisk. Så kan I stadig stå inde for de værdier, I har i virksomheden.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *